Sunday , October 2 2022

Un șofer băut și cu permisul reținut a fost băgat în arest 24 de ore după ce a făcut accident pe Bd. 1 Mai din Suceava

El are dosar penal și permisul auto reținut încă din luna iunie 2019 pentru că a fost prins conducând băut. Miercuri era din nou băut la volan când a fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale

Miercuri, 11 martie, la sediul Poliției municipiului Suceava – Biroul Rutier s-au prezentat Lucian L., de 43 de ani, și Elisabeta C., de 42 de ani, ambii din Suceava, care au precizat faptul că pe bulevarul 1 Mai au fost implicați într-un un accident de circulație în urma căruia au rezultat numai pagube materiale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, constatându-se faptul că Lucian L. se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că Lucian L. este posesor al unui permis de conducere emis de autoritățile din Regatul Unit al Marii Britanii, care a fost reținut de organele de cercetare penală din cadrul Biroului Rutier Suceava, la data de 29.06.2019, întrucât pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Suceveanul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore. El s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. (O.S.)

Vezi si

Săptămâna Europeană a Sportului la Grădinița ”Țăndărică” Suceava

Grădinița cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava a derulat  în perioada 23-30 septembrie a.c. Săptămâna Europeană …