Saturday , February 4 2023

Un sofer baut si-a proptit masina intr-un cap de pod

~n seara zilei de luni, în jurul orei 19.30, un echipaj de poli]ie din cadrul Poli]iei Ora[ului Liteni s-a sesizat despre producerea unui accident de circula]ie. Cu ocazia cercet\rilor efectuate de ace[tia, s-a stabilit c\ pe  drumul jude]ean 208C din localitate, Niculi]\ I. de 41 ani din ora[ul Liteni, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direc]iei [i s-a izbit într-un cap de pod. Observ=nd c\ [oferul prezint\ simptome ale consumului de alcool, poli]i[tii l-au supus testului cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, dup\ care a fost condus la spital în vederea recolt\rii probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. {oferului i s-a întocmit dosar penal ce va fi solu]ionat procedural. (O.S.)

Vezi si

Ordinul „Crucea Bucovinei”, oferit preotului Constantin Necula, pentru ”remarcabila activitate în slujirea Bisericii și Comunității”

Cu prilejul Zilei Internaționale a Tineretului Ortodox, Inspectoratul Școlar Județean Suceava a organizat, în parteneriat cu …