Monday , March 4 2024

Un șcheian a lovit din “greșeală” oglinda unei mașini

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Scheia, după ce a băut bine s-a “agățat” de oglinda unei mașini parcate pe strada Mărășești, distrugând-o  

politiew

In data de 6 decembrie 2015, în jurul orei 23.47, un bărbat a reclamat prin 112 faptul că un individ i-a provocat distrugeri la oglinda retrovizoare a mașinii pe care a parcat-o pe strada Mărășești din municipiul Suceava. La fața locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Biroului Ordine Publică, care a constatat că, în apropierea Scolii Generale nr.3 pe trotuar se afla reclamantul, care a precizat că un tânăr i-a distrus oglinda retrovizoare la un autoturism Renault Kangoo parcat pe strada Mărășești, după care a plecat din zonă. Imediat au fost făcute verificări în zonă, pe străzile din apropiere, ocazie cu care în stația de autobuz situată pe bulevardul George Enescu, vis – a – vis de catedrală a fost depistat un tânăr care corespundea cu semnalmentele date de reclamant. Fiind legitimate s-a stabilit că el se numește Ionatan Davidescu, de 24 de ani, din comuna Scheia, care era în stare de ebrietate, recunoscând că din greșeală a lovit cu mâinile oglinda mașinii respective, distrugând-o. In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale.
De asemenea, ieri dimineață, polițiștii suceveni au primit mai multe plângeri cu privire la faptul că oglinzile retrovizoare de la trei mașini parcare pe strada Jupiter din localitate erau sparte. Din primele verificări se pare că niște tineri teribiliști, ce locuiesc în zonă, au distrus oglinzile autoturismelor. (C.Z.)

Vezi si

Primăria Suceava intenționează să acceseze noi fonduri elvețiene

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că, după ce a participat la Forumul organizat …