Wednesday , July 6 2022

Un individ care și-a pierdut toți banii jucând o noapte întregă la păcănele a jefuit o sală de jocuri din Fălticeni

În data de 22 iunie, în jurul orei 03.42, o persoană necunoscută, a pătruns în sala de jocuri SC ROYAL SRL, din Fălticeni, unde a împins-o și a deposedat-o pe gestionară de o borsetă, în care se afla suma de 2.160 de lei, rezultată din încasări. Ulterior, hoțul a fugit într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au demarat imediat cercetări la fața locului, la audierea de martori și percheziții corporale, activități care au condus la identificarea autorului în persoana lui Boaru Andrei Lucian, de 24 ani, din Fălticeni.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că în noaptea de 21 spre 22 iunie 2022, bărbatul a pierdut diferite sume de bani la alte săli de jocuri din Fălticeni și și-a amanetat diferite obiecte personale pentru a continua să joace. Întrucât nu mai avea de unde să facă rost de bani, acesta a pătruns în sala de jocuri SC ROYAL SRL și  a furat banii de la gestionară suma de bani.

Boaru Andrei Lucian a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi să fie  prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Fălticeni, cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Totodată, în cadrul cercetărilor a fost recuperată suma de 1.900 lei.

 

Vezi si

Preotul din satul Vârful Dealului a început o campanie umanitară pentru a ajuta opt suflete rămase fără un acoperiș deasupra capului

Oamenii din satul Vârful Dealului, comuna Pârteștii de Jos, mobilizați de către preotul paroh din …