Friday , May 24 2024

Un dornean care a fost trimis în judecată pentru că a condus beat, fără permis şi a produs un accident, a repetat isprava

politia rutiera


In data de 5 august 2014, în jurul orei 16.00, o patrulă din cadrul compartimentului rutier de la Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost anunţată că pe strada Miriştei din municipiul Vatra Dornei a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. In urma verificărilor făcute la locul accidentului, poliţiştii au stabilit că Romel Lazăr, de 56 de ani, din localitate, a condus maşina pe strada Miriştei din municipiul Vatra Dornei şi a acroşat un alt autoturism. In urma testării cu aparatul etilotest, Romel Lazăr prezenta o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificării în baza de date s-a descoperit că nu are permis de conducere. Romel Lazăr a fost dus la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
In data de 6 august 2014, la ora 15.30, având în vedere infracţiunile comise de către Romel Lazăr pe 5 august a.c. şi faptul că de la începutul anului a mai fost cercetat în trei dosare penale pentru fapte similare pe linie de poliţie rutieră şi motivat de faptul că a ignorat măsurile dispuse până în prezent, s-a dispus reţinerea inculpatului pentru 24 de ore, fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă. Procurorii şi-au însuşit propunerea organelor de poliţie şi urma ca Lazăr să fie prezentat Judecătoriei Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă.
Acesta este cercetat alte şase dosare penale pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier. Romel Lazăr a mai fost cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni la regimul circulaţiei – conducere fără permis, refuz de recoltare de probe biologice şi părăsirea locului accidentului, dosar ce a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei în data de 10 ianuarie 2014 cu propunere de trimitere în judecată. Inculpatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava. (C.Z.)

Vezi si

Candidații înscriși pentru admiterea la Colegiul Militar ”Ștefan cel Mare” susțin vineri proba scrisă

Elevii claselor a VIII-a care s-au înscris în vederea admiterii la Colegiul Național Militar ”Ștefan …