Saturday , May 18 2024

Un bunic de 75 de ani și nepoata sa de 21 de ani, victimele cumplitului accident de la Liteni-Moara

Bărbatul aflat la volan, din Măzănăiești, ar fi pierdut controlul mașinii înainte de accident, conform unui martor, așa că Poliția bănuiește că e posibil să fi făcut infarct sau să fi avut o altă afecțiune și astfel mașina a ajuns în groapa cu apă înghețată

Marți, 8 februarie, în jurul orei 13:30, un autoturism marca Opel a ieșit în afara părții carosabile și a căzut într-o acumulare de apă,  în zona unui pod pe raza localității Liteni, comuna Moara.

Au fost solicitate echipajele de pompieri care au intervenit pentru drenare, dar și cu barca pneumatică și 2 ambulanțe SMURD.

Au fost efectuate și activități investigative pentru a se stabili posibilele persoane implicate, stabilindu-se că mașina este proprietatea unui bărbat de 75 de ani din localitatea Măzănăiești.

De asemenea, polițiștii au discutat cu un participant la trafic care a văzut mașina părăsind partea carosabilă înainte de a cădea, fiind posibil ca șoferul sa fi suferit un infarct sau sa fi avut o altă problemă medicală.

Ulterior, după intervenția pompierilor, au fost extrase 2 victime, ambele decedate, respectiv un bărbat de 75 ani din Măzănăiești și nepoata acestuia, în vârstă de 21 de ani.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, urmând a se efectua și necropsiile cadavrelor. (O.S.)

 

Vezi si

Șomuz Fălticeni s-a întors cu trei puncte din ultima deplasare din acest sezon

Șomuz Fălticeni s-a întors cu trei puncte de la Bacău, după ce a câștigat, vineri, …