Thursday , September 29 2022

Un botoşănean a rămas fără portofel în timp ce era la Shopping City Suceava

Politia


In data de 7 ianuarie 2015, la ora 21.45, Poliţia municipiului Suceava a primit o reclamaţie prin 112 din partea unui bărbat, de 40 de ani, din comuna Broscăuţi, judeţul Botoşani, cu privire la faptul că hoţii i-au furat portofelul în care avea 300 de lei şi documente personale.
Din verificările poliţiştilor a reieşit faptul că în jurul orei 19.30, botoşăneanul a ieşit din incinta Shopping City Suceava din Suceava de unde a făcut cumpărături în va-loare de circa 400 de lei, după care a petrecut timpul în spaţiul special amenajat cu aparate de joc de agrement, iar în jurul orei 21.20, a observat că din buzunarul exterior din partea stângă a hainei îi lipseşte portofelul.
Cercetările sunt continuate de către Biroul investigaţii criminale Suceava pentru stabilirea condiţiilor în care a dispărut portofelul. (C.Z.)

Vezi si

Absolventă a Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, premiată și felicitată de conducerea ASE București și de ministrul Educației

Absolventa Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, promoția 2022, Denisa Siminiuc, a fost premiată și felicitată …