Sunday , January 29 2023

Un bărbat s-a prezentat la spital cu lovituri produse într-un accident petrecut în urmă cu aproape două săptămâni

Miercuri, 10 noiembrie, la ora 13.50, polițiștii din Vicovu de Sus au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Brodina, s-a prezentat la Spitalul Municipal Rădăuți, prezentând leziuni ca urmare a unui eveniment rutier.

politia, masina noua Obiectiv

Polițiștii au stabilit că bărbatul a fost lovit în urma unui accident petrecut la data de 30 octombrie 2021, când, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Brodina, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 209 G, pe raza localității Paltin, având ca pasageri încă patru persoane, dintre care pe bancheta din spate, în partea stângă pe bărbatul de 49 de ani, intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând și părăsind partea carosabilă, intrând in șanț. În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului, iar pasagerii au declarat conducatorului auto ca nu au suferit leziuni. Conducatorul auto a fost sanctionat contravențional pentru neprezentarea în termen de 24 de ore la sediul poliției pentru intocmirea documentelor de constare, pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum, lipsă documente și lipsă ITP cu amendă în valoare de 1.450 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …