Friday , December 2 2022

Un bărbat din Iași a furat un parfum din magazinul Bucovina și l-a pasat mamei sale. Au fost prinși amândoi în scurt timp

Sâmbătă, în jurul orei 12.10, în timp ce angajata unui magazin de la parterul Compelxului Comercial “Bucovina” oferea detalii despre produsele expuse altor clienți, un tânăr necunoscut a sustras de pe un raft un parfum Paco Rabanne în valoare de 368 lei, ulterior părăsind în fugă incinta magazinului.

Vânzătoarea a sesizat poliția, iar o patrulă din cadrul Secției de Poliție Burdujeni l-a depistat pe C. Ricardo,  din comuna Holboca, județul Iași, a cărui fizionomie corespundea cu cea a autorului furtului în cauză. Bărbatul a recunoscut faptul că a sustras acel parfum, iar ulterior l-a dat mamei sale în centrul municipiului Suceava. În stația de transport în comun din centrul Sucevei a fost găsită și C. Natalia, mama hoțului,  care a predat parfumul respectiv polițiștilor, declarând  i-a fost dat de către fiul său în cursul zilei, în jurul prânzului.

Cei doi ieșeni au fost duși la sediul Poliției Municipiului Suceava, pe numele lor fiind deschis dosar penal pentru “furt”.

Vezi si

Filtre rutiere și controale făcute de polițiști în pub-uri și săli de jocuri din Vicovu de Sus

Având în vedere evoluţia situaţiei operative  la nivelul zonei de competență a Poliției Orașului Vicovu …