Friday , February 3 2023

Un bărbat din Fundu Moldovei a fost găsit mort în curtea casei sale cu o tăietură în zona inimii

politie rutiera

Poliţiştii au deschis o anchetă, în urma căreia s-a stabilit că bărbatul s-a tăiat singur, însă decesul său nu a survenit din acest motiv, ci din cauza stării sale de sănătate şi a consumului excesiv de băuturi alcoolice  

Un bărbat din localitatea Fundu Moldovei a fost găsit mort în curtea casei sale, cu o tăietură pe piept, în zona inimii şi cu un cuţit lângă corp. Descoperirea a fost făcută în data de 10 iulie 2014, în jurul 16.00, când Vasile Sandru, în vârstă de 63 de ani, a fost găsit tocmai de nevasta sa. Cei doi erau certaţi, femeia fiind plecată de acasă de aproximativ o săptămână, sătulă de faptul că soţul ei consuma băuturi alcoolice în exces. Joi, aceasta a mers la o înmormântare şi s-a gândit să treacă pe la Vasile Sandru pentru a vedea ce mai face. Din nefericire pentru ea, a avut parte de o imagine care o va urmări toată viaţa. Femeia l-a găsit căzut în curtea gospodăriei pe Vasile Sandru care avea o tăietură pe piept. O ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Câmpulung Moldovenesc a fost chemată de urgenţă la faţa locului, medicii stabilind decesul bărbatului fără a anunţa însă şi poliţia. Acest lucru a fost făcut abia la întoarcerea la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc când probabil colegii le-ar fi spus că au greşit şi ar fi trebuit să sesizeze decesul la poliţie.
Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, împreună cu un medic legist, care a stabilit că Vasile Sandru prezintă o plagă înţepată care s-a produs cel mai probabil prin autoagresiune într-un act suicidal cu un cuţit, în data de 10 iulie 2014, în jurul orei 12.00. Astfel, poliţiştii au luat în primă fază varianta sinuciderii, însă dosarul a fost înregistrat sub ca moarte suspectă aşteptându-se rezultatele necropsiei.
Ieri a fost făcută şi necropsia bărbatului, raportul preliminar întocmit de medici aratând că moartea a fost patologică din cauza unui edem pulmonar acut datorat unei miocardiopatii etanolice pe fond de ciroză hepatică şi alcoolism. Totodată, raportul preliminar al necropsiei a scos la iveală faptul că rana provocată de cuţit nu a afectat nici un organ letal, ea fiind produsă prin autoagresiune. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …