Saturday , November 26 2022

Un barbat de 56 de ani s-a sp=nzurat din cauza datoriilor

S\vel Neculau de 56 de ani din Boroaia, a decis s\ `[i `ncheie socotelile cu via]a [i s-a sp=nzurat `n magazia de lemne, motivul fiind, din c=te se pare, datoriile pe care acesta le acumulase
Cople[it de vicistitudinile vie]ii, un b\rbat de 56 de ani ajuns la cap\tul puterilor, s-a sp=nzurat zilele trecute. Conform poli]i[tilor, nefericitul eveniment a avut loc luni. Cel care a sunat la 112 a fost chiar fiul victimei, care [i-a descoperit tat\l, sp=nzurat, `n magazia cu lemne. La fa]a locului au sosit at=t poli]i[ti c=t [i un echipaj al ambulan]ei. Medicii nu au putut s\ fac\ nimic altceva, dec=t s\ constate decesul b\rbatului.
~n urma cercet\rilor, agen]ii de poli]ie au stabilit c\ victima nu prezint\ urme de agresiune, confirm=nd ipoteza sinuciderii.
~n v=rst\ de 56 de ani, S\vel Nicolau, originar din comuna Boroaia, tr\ia de aproximativ un an de zile cu chirie, `ntr-o cas\ din R=[ca. Vecinii au declarat c\ `n ultima vreme, acesta era destul de ab\tut deoarece acumulase mai multe datorii pe care nu avea cum s\ le mai restituie. Potrivit s\tenilor, b\rbatul ar fi vrut s\ se mute, for]at de anumite `mprejur\ri, `ns\ nu a reu[it acest lucru din cauza lipsei banilor. Se pare c\ acest ultim obstacol ar fi fost pic\tura care a umplut paharul.
Trupul ne`nsufle]it al b\rbatului a fost transportat la morg\ `n vederea efectu\rii unei necropsii, pentru a se stabili condi]iile exact `n care a survenit decesul. (P.B.)

Vezi si

Patru suceveni au ajuns la spital cu infarct miocardic acut în doar 24 de ore

Aceștia au salvați după ce au primit tratament în cadrul Centrului de Cardiologie Intervențională În …