Monday , May 27 2024

Un băiat de 12 ani lovit de o mașină la Mănăstirea Humorului, transferat la Iași în stare foarte gravă

Din declarațiile cadrelor medicale reiese că băiatul, lovit de un BMW în timp ce traversa strada în fugă și fără să se asigure, este în stare foarte gravă și are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale

Joi, 9 martie, în jurul orelor 1315, B.P., de 23 ani, din Mănăstirea Humorului,  în timp ce conducea un autoturism marca BMW pe DJ 177, în interiorul localităţii Mănăstirea Humorului, în zona intersecţiei cu str. Larga, în dreptul Centrului de Informare Turistică,  a surprins şi accidentat un băiețel de 12 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a părţii carosabile, în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător, proiectând-l pe carosabil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a copilului, care a fost transportat mai întâi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, iar apoi la Spitalul Județean Suceava. De aici, medicii suceveni au decis transferul pacientului la Spitalul de Copii ”Sf. Maria” din Iași, copilul având nevoie de mai multe intervenții chirurgicale. Din declarațiile cadrelor medicale, reiese că băiatul a plecat spre Iași într-o stare foarte gravă, aceștia fiind rezervați în ceea ce privește evoluția stării de sănătate a copilului de doar 12 ani.  

Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul etilometru,  rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face băiatul care s-a angajat în traversarea drumului public prin spatele unui mijloc de transport public de persoane, în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător. (C.R.)

 

Vezi si

FOTO – Lucian Harșovschi, detalii despre cum va arăta Aquapark-ul Sucevei. “După 9 iunie, vom reuși să facem și mai multe lucruri bune pentru acest oraș pe care îl numim acasă”

Viceprimarul Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al Sucevei,  a oferit detalii despre cum va …