Friday , January 21 2022

Trenurile Iași-Suceava-Timișoara și retur reintră în circulație, inclusiv în week-end

Trenurile de noapte de la Suceava la Timișoara și retur, anulate pe 20 august, precum și cele de zi, cu traseul scurtat până la Cluj-Napoca, circulă din nou, inclusiv în week-end.

Astfel, potrivit orarului afişat pe pagina de internet bilete.cfrcalatori.ro, consultată de ziaruldeiasi.ro, perechea de trenuri IRN 1837/1838 circulă şi în weekend. Până la sistarea care a intrat în vigoare pe 20, respectiv 21 august, cele două trenuri – care fac aproximativ 16 ore pe drum – plecau în cursă în 6 din cele 7 zile ale săptămânii.

De asemenea, perechea de trenuri IRN 1765/1766, care pleacă la amiază de la Iaşi, cu oprire la Suceava, respectiv de la Timişoara spre Suceava-Iași, a fost repusă pe traseul complet. Cu zece zile în urmă, CFR Călători stabilise că va fi acoperită doar distanţa de la Iaşi la Cluj-Napoca.

“În contextul cererii mai reduse de trafic la anumite ore şi pe anumite relaţii de călătorie din această perioadă, în vederea utilizării eficiente a resurselor, trenurile de călători IR 1837 şi IR 1838 pe ruta Iaşi – Timişoara vor avea temporar circulaţia suspendată începând cu data de 20 august 2021”, a fost răspunsul pe care l-am obţinut de la companie la acel moment. Repunerea garniturilor menţionate pe traseul iniţial a fost făcută, la fel ca suspendarea lor, fără un anunţ prealabil.

Vezi si

Beat și fără permis, un tânăr a ajuns în arest după ce a fost urmărit câțiva kilometri de poliție pe tarlalele din Vicovu de Jos

Miercuri seara, la ora 19:30, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești …