Tuesday , January 31 2023

Trei profesori și doi elevi din judet, depistați cu COVID la început de săptămână

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Suceava a raportat în cursul zilei de luni cinci cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul profesorilor și elevilor din învățământul sucevean. Este vorba despre trei cadre didactice și doi elevi. Două cazuri au fost înregistrate la Liceul Tehnologic Marginea, fiind vorba despre un profesor învățător și un maistru instructor, iar un al treilea caz este al unui profesor de la Colegiul Tehnic Rădăuți, unitate de învățământ care a ieșit vineri din scenariul roșu, începând această săptămână în scenariul galben.

Au primit rezultate pozitive în urma testării pentru virusul SARS-Cov2 doi elevi. Unul urmează cursurile Școlii ”Filadelfia” Suceava, elev în clasa I, iar celălalt este un elev de clasa a III-a de la Școala Gimnazială Ciocănești, după cum a informat purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Gabriela Băncilă.

În momentul de față, numărul cadrelor didactice depistate cu noul tip de coronavirus, de la debutul acestui nou an școlar, este de 131, al personalului nedidactic și auxiliar 21, la care se adaugă 130 de elevi și 25 studenți. (O. N.)

 

Vezi si

FOTO, VIDEO – TIR răsturnat într-un pârâu la Valea Putnei. Intervenție contracronometru a pompierilor pentru salvarea șoferului rămas încarcerat

Luni dimineață, în jurul orei 08.00, un TIR  a iesit in afara partii carosabile, pe …