Thursday , December 8 2022

Toate spațiile publice din Suceava sunt dezinfectate, zilnic, cu soluție spumantă pe bază de clor

Viceprimarul Sucevei,  Lucian Harșovschi, a anunțat, joi, 26 martie, că acțiunile de dezinfecție în municipiul Suceava au loc zilnic, sens în care în această perioadă fiind suplimentate pentru a evita răspândirea infecției cu COVID – 19. „Astăzi ajung în oraș 20 de tone (din 34) de soluție pe bază de clor (dezinfectant spumant puternic clorinat), cu care dezinfectăm toate străzile și trotuarele din oraș, dar și toate spațiile publice”, a spus Lucian Harșovschi într-o postare pe contul său de facebook.

El a mai declarat că operatorii de salubrizare continuă ridicarea deșeurilor conform programului. „Toate punctele de colectare, coșurile stradale, utilajele de colectare, echipamentele și mijloacele de transport implicate în activitatea de salubrizare sunt igienizate și dezinfectate. Angajații sunt echipați cu combinezoane, măști și mănuși pentru a evita orice risc”, a adăugat viceprimarul. Este de precizat că societatea de transport public local din municipiul Suceava a primit de la Primărie suma de 200.000 lei pentru plata salariilor personalului TPL, deoarece veniturile sunt puternic afectate de scăderea numărului de călători pe fondul măsurilor luate din cauza pandemiei de coronavirus. (D.P.)

Vezi si

Flutur: Bugetul pe 2023 se situează la nivelul lui 2022. Nu vor fi blocate conturile primăriilor sucevene din cauza proiectului “Utilități și mediu”

Președintele Consiliului Jude­țean Suceava, Gheorghe Flutur nu exclude ca bugetul de stat pe anul viitor …