Saturday , December 3 2022

Sucevean de 73 de ani, trimis în judecată pentru proxenetism, după ce și-a transformat apartamentul în bordel

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui bărbat în vârstă de 73 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

Procurorii susțin că, în perioada 2016 – 2017, inculpatul D.V. și-a pus la dispoziție apartamentul proprietate personală de pe raza municipiului Suceava, numitelor M.C.V., S.A.C și B.L., înlesnindu-le acestora întreținerea de relații sexuale cu diferite persoane, în scopul obținerii de foloase patrimoniale, la rândul său inculpatul obținând foloase patrimoniale de pe urma acestor activități.

Cauza a fost instrumentată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava împreună cu organele de cercetare penală din cadrul Poliției municipiului Suceava – Biroul de Investigații Criminale.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Vezi si

Șofer de TIR ucrainean, oprit la PTF Vicov pentru că nu avea permis de conducere corespunzător

În data de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a …