Thursday , March 30 2023

Sucevean, cercetat pentru ca a folosit documentele de identitate ale unei rude la un control rutier

Un bărbat din judeţul Suceava este cercetat de poliţişti după ce a fost oprit pentru un control rutier şi, pe lângă faptul că băuse alcool, a prezentat agentului documentele de identitate ale unei rude, suspectul neavând permis de conducere.
Autoturismul respectiv, înmatriculat în Italia, a fost oprit de poliţiştii rutieri din Rădăuţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru un control auto, se arată într-un comunicat de presă de luni al Poliţiei Române.
Şoferul a prezentat agenţilor rutieri permisul de conducere şi actele maşinii, ambele eliberate în 2007, în Italia, pe numele Petrică S. (22 de ani) din comuna Iaslovăţ.
Totodată, la testarea cu aparatul alcooltest, conducătorul auto avea 0,66 de miligrame per litru de alcool pur în aerul expriat, fiind dus la spital pentru o recoltare de sânge.
Ulterior, el a mers la secţia de poliţie, pentru a fi verificat, moment în care poliţiştii şi-au dat seama că bărbatul nu seamănă cu imaginea existentă în baza de date, corespunzătoare lui Petrică S.
Astfel, poliţiştii au descoperit că suspectul este Tudorel B. (21 de ani), din comuna Iaslovăţ, rudă cu Petrică S. În plus, tânărul nu are permis de conducere.
Suceveanul este cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, pentru şofat fără permis de conducere şi fals privind identitatea. Ruda acestuia, Petrică S., va fi şi el cercetat pentru încredinţarea documentelor sale altei persoane, în scopul folosirii ilegale a acestora.

Vezi si

În luna martie au murit 12 suceveni diagnosticați cu COVID, cât în lunile ianuarie și februarie la un loc

În perioada 1-29 martie s-au înregistrat 12 decese printre sucevenii diagnosticați cu Covid 19. În …