Wednesday , December 7 2022

Spitalul Municipal Fălticeni se pregătește să se mute în casă nouă și își mărește echipa

Unitatea spitalicească organizează mai multe concursuri în cursul acestei luni, fiind declarate vacante 20 de posturi

Spitalul Municipal Fălticeni este gata să se mute în casă nouă și își mărește echipa pentru a putea asigura servicii medicale de calitate. În perioada următoare se vor organiza o serie de concursuri, atât pentru medici, asistente medicale cât și infirmiere, îngrijitoare și spălătorese.

Conducerea unității spitalicești a anunțat că va organiza concurs pentru ocuparea a opt posturi de medici. Mai precis, este vorba despre două posturi libere în Compartimentul de Primire Urgențe, fiind nevoie de un medic urgentist și un medic cu specialitate în medicina generală. La acestea se adaugă și un post de medic specialist infecționist care urmează să-și desfășoare activitatea în secția de Boli Infecțioase. La spitalul fălticenean mai este nevoie și de doi medici radiologi pentru secția de Radiologie și Imagistică medicală, lista posturilor vacante continuând cu un loc liber la Compartimentul de Neonatologie, Cardiologie și unul pentru secția de Terapie Intensivă.

Dosarul de înscriere la concurs va cuprinde următoarele acte: cerere în care se menționează postul pentru care dorește să concureze, copie xerox de pe diploma de licență și certificatul de specialist sau primar pentru medici, copie a certificatului de membru al organizației profesionale cu viza pe anul în curs, dovada/înscrisul din care să rezulte că nu i-a fost aplicată una din sancțiunile prevăzute în legislație, cazierul judiciar, certificat medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic și neuropsihic pentru exercitarea activității pentru postul pentru care candidează, chitanță de plată a taxei de concurs,  copia actului de identitate în termen de valabilitate. Taxa de concurs este de 150 de lei și se achită la sediul spitalului. Dosarele se pot depuse până marți, 13 iulie, urmând ca proba scrisă să aibă loc pe data de 21 iulie.

Alte opt posturi vacante sunt disponibile la spitalul fălticenean. Este vorba despre un post de asistent medical debutant pentru Compartimentul de Neonatologie, un asistent medical debutant pentru Secția Medicină Internă, mai este nevoie de un asistent medical debutant la secția de Cardiologie și un asistent medical debutant la Cabinetul de ortopedie/chirurgie din ambulatoriul integrat. Pe lângă acestea, se organizează concurs și pentru câte două posturi de infirmieră debutantă și îngrijitoare la secțiile de Obstetrică Ginecologie și Chirurgie, respectiv Boli Infecțioase și Medicină Internă. Unitatea spitalicească fălticeneană angajează în cursul acestei luni și patru spălătorese.

Pentru aceste posturi, se pot depune dosarele de înscriere până pe data de 17 iulie, urmând ca viitorii candidați să susțină proba scrisă pe data de 28 iulie. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

LUNGU: A fost finalizat proiectul de aducțiune a gazului metan la 30 de străzi din oraș

Miercuri, începând cu ora 11:00, au fost alimentate cu gaz metan străzile din cartierul Tineretului. …