Thursday , December 8 2022

Sofer, lovit cu ciocanul în cap de un elev de la liceul din Vicovu de Sus

Un şofer care face curse pe ruta Rădăuţi – Brodina a fost lovit cu un ciocan în cap de un elev de la liceul “Ion Nistor” din Vicovu de Sus, pe care îl transporta la Straja
politie


Un şofer care face curse regulate pe ruta Rădăuţi – Brodina a fost agresat de un elev de la Liceul Tehnologic “Ion Nistor” din Vicovu de Sus pe care îl transporta la Straja. Conform martorilor, victima Gheorghe Ilio, i-a luat din Vicovu de Sus pe Mihai P., de 16 ani, din Straja, împreună cu doi amici de-ai săi. La un moment dat aceştia au început să fumeze în autobuz, moment în care şoferul i-a dat jos din vehicul pe prietenii elevului. Cursa s-a desfăşurat în continuare în condiţii normale, până când autobuzul a oprit în staţia din Straja. Atunci, Mihai P. a pus mâna pe ciocanul de spart geamul în caz de urgenţă şi l-a lovit pe şofer în cap, după care a coborât din autobuz şi a plecat. Victima a mers la spital unde a primit îngrijiri medicale, după care a mers la Institutul de Medicină Legală Suceava de unde şi-a ridicat certificat medico – legal, el depunând plângere împotriva adolesentului la Poliţia din Straja. Agresorul este fiul unui pompier de la Garda de intervenţie Vicovu de Sus şi nu este la prima abatere de acest gest, el făcând de-a lungul timpului mai multe probleme în autobuzul care îl transportă de la liceu acasă. După cum spun martorii, de această dată se pare că Mihai P. era sub influenţa băuturilor alcoolice, astfel că a trecut de la injuriile şi limbajul agresiv pe care îl foloseşte de obicei în mijlocul de transport în comun la un compartament de-a dreptul barbar, lovind un bărbat cu ciocanul în cap.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu, a confirmat că în acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe pe numele elevului în vârstă de 16 ani. (C.Z.)

Vezi si

Flutur: Bugetul pe 2023 se situează la nivelul lui 2022. Nu vor fi blocate conturile primăriilor sucevene din cauza proiectului “Utilități și mediu”

Președintele Consiliului Jude­țean Suceava, Gheorghe Flutur nu exclude ca bugetul de stat pe anul viitor …

One comment

  1. autocarul nu stationa era in mers cand soferul a fost lovit. imaginati-va ca a pus in pericol alte 60 de persoane care calatoreau cu autocarul respectiv.