Sunday , April 21 2024

Sofer baut, prins in trafic de politisti

~n noaptea de joi spre vineri, un echipaj de siguran]\ public\ din cadrul Poli]iei municipiului Suceava, în timp ce executa serviciul de patrulare pe raza localit\]ii, s-a sesizat din oficiu despre faptul c\ la intersec]ia str\zii M\r\[e[ti cu bulevardul 1 Mai, un autoturism era intrat pe trotuarul din partea dreapta al Bulevardului 1 Mai, având în vedere sensul de mers cartier Areni spre Centru, pozi]ionat perpendicular pe carosabil.
La fa]a locului a fost identificat conduc\torul autoturismului în persoana lui Mihai Z. de 20 ani din localitate [i întrucât acesta prezenta simptome ale consumului de alcool, a fost testat de un echipaj de poli]ie rutier\ cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. {oferuil a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, `n cauz\ `ntocmindu-i-se dosar penal ce va fi solu]ionat procedural, `n instan]\. (O.S.)

Vezi si

Autoutilitară încărcată cu lemn fără acte, descoperită ca fiind sub sechestru cu ajutorul aplicației ”E-dac”

Folosind  aplicația E-Dac, polițiștii suceveni au reușit sâmbătă dimineață identificarea și imobilizarea un autoturism ce …