Wednesday , September 22 2021

Sofer baut, depistat de politisti in timp ce conducea prin Vatra Dornei un autoturism furat

Samb\t\ `n jurul orei 15.30, un echipaj de poli]ie rutier\ din cadrul Poli]iei municipiului Vatra Dornei a oprit pe strada Argestru din localitate, un autoturism cu num\r de înmatriculare provizoriu, condus de c\tre Costic\ C., `n v=rst\ de 42 ani, localnic. ~ntrucât [oferul prezenta caracteristici ale consumului de alcool, a fost testat de poli]i[ti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, dup\ care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cu ocazia controlului s-a stabilit c\ autoturismul condus de Costic\ C. este neînmatriculat, autoriza]ia provizorie de circula]ie fiind expirat\ din data de 6 ianuarie 2011, iar acesta nu posed\ permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. De asemenea, din cercet\rile efectuate de poli]i[ti, a rezultat c\ autoturismul în cauz\ apar]ine lui Lilianei C. [i a fost luat f\r\ consim]\mântul acesteia.
Poli]i[tii au întocmit un dosar penal pe numele b\rbatului, pentru s\vâr[irea infrac]iunilor de furt, conducere sub influen]a alcoolului, conducere f\r\ permis [i conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ne`nmatriculat, urmând a fi solu]ionat `n instan]\. (O.S.)

Vezi si

Cinci comune sucevene intră, de joi, în scenariul galben

Comunele Baia, Berchișești, Dornești, Iacobeni și Pârteștii de Jos vor intra în scenariul galben începând …