Wednesday , October 4 2023

Se caută proprietarul unei iepe ce a fost găsită în zona Burdujeni-sat, în urmă cu două săptămâni

Asociația Casa lui Patrocle cere sprijinul sucevenilor pentru a găsi proprietarul unei iepe ce a fost găsită în zona Burdujeni-sat în urmă cu două săptămâni. Un om responsabil a luat-o în gospodăria sa, a încercat să-i găsească proprietarul, a întrebat printre vecini, însă nimeni nu se răspunde de ea. Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Suceava s-au deplasat la fața locului, au încercat să o identifice, însă animalul nu are CIP.

”Conform protocolului și contractului de colaborare încheiat între Asociația Casa lui Patrocle și Consiliul Județean Suceava pentru adăpostirea animalelor cărora Poliția Animalelor Suceava le emite un Ordin de Plasare în adăpost, acest animal va ajunge în grija noastră pentru 75 de zile, timp în care poate fi revendicat de către proprietar. Ce se întâmplă după aceste 75 de zile? Animalul va avea o viață liniștită și tihnită, așa cum merită, alături de ceilalți cai ai noștri.

Și NU, animalul nu va merge niciodată la abatorizare, nici la valorificare, căci niciun animal de rentă care va trece prin brațele și sufletele noastre nu va avea acest sfârșit. Iapa este îngrijită, curată, cuminte și nicidecum un animal chinuit, cum suntem obișnuiți să arate caii României”, au transmis reprezentanții asociației. (O. N.)

 

Vezi si

Au început probele de furnizare a căldurii în municipiul Suceava

Thermonet a anunțat că începe, ca urmare a scăderii accentuate a temperaturilor exterioare în timpul …