Tuesday , May 11 2021

Schimbare de organigramă la CJ Suceava

Începând cu data de 1 mai va intra în vigoare noua organigramă și statul de funcții al Consiliului Județean, care au fost aprobate în ședința deliberativului județean de marți, 30 martie. Aceasta prevede 213 posturi, cu 4 posturi mai puține față de precedenta deoarece unele direcții și servicii vor fi reorganizate.

La Serviciul de turism vor fi reduse două posturi: o funcție publică de execuție de consilier clasa I, grad profesional superior și o funcție publică de execuție de consilier clasa I, grad profesional principal întrucât o parte din activitățile personalului acestui Serviciu respectiv participările la târgurile naționale și internaționale au fost anulate ca urmare a pandemiei de coronavirus.

De asemenea, Serviciul de turism se reorganizează în Birou de turism iar pentru funcțiile publice rămase se va da examen de selecție.

„Această reorganizare se realizează în contextul priorităților actuale ale Consiliului Județean Suceava, respectiv consolidarea capacității administrative pe două direcții majore, accesarea de fonduri externe nerambursabile și accesarea Planului Naționale pentru Redresare și Reziliență 2021-2027 din care decurge necesitatea întăririi capacității tehnice a aparatului de specialitate”, a explicat Gheorghe Flutur.

Direcția organizare își va schimba denumirea în “Direcția organizare, strategii și resurse umane”, iar postul de director executiv rămâne temporar vacant. Se va reorganiza “Serviciul proiecte din fonduri externe” în “Serviciul proiecte din fonduri externe și diaspora”, “Direcția Tehnică” în “Direcția Tehnică și Investiții” și se va înființa “Serviciul managementul instituțiilor publice subordonate”. (D.P.)

Vezi si

14.000 de turiști în Bucovina, în perioada minivacanței de Paști

Conform vicepreședintelui Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, cele mai aglomerate zone au fost Gura Humorului, …