Saturday , January 28 2023

Scandalagiu beat, prins conducând cu permisul suspendat pe bulevardul 1 Decembrie din Suceava

Un bărbat ce părea băut a perturbat ordinea și liniștea publică duminică, în jurul orei 14.30, în parcare la MC DONALD’S în Suceava, apoi s-a urcat la volanul unui autoturism marca Seat Alhambra.

Polițiștii anunțați despre incident au identificat mașina în trafic pe strada Bistriței, au oprit-o pe b-dul 1 Decembrie și au solicitat sprijinul unui echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Suceava. La volanul autoturismului se afla Ioan B., de 33 de ani, din comuna Şcheia. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost apoi condus la Spitalul Județean Suceava pentru prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că Ioan B. are permisul de conducere suspendat, fără drept de circulație.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducere a unui vehicul fără permis de conducere”. (O.S.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …