Saturday , May 25 2024

S-a reluat furnizarea căldurii în municipiul Suceava

Din seara de 16 aprilie a fost reluată furnizarea căldurii în sistemul centralizat de termoficare din municipiul Suceava. Furnizorul serviciilor de încălzire și apă caldă – Thermonet SRL Suceava – a anunțat însă, miercuri, 17 aprilie despre acest lucru.

Potrivit unui comunicat de presă transmis publicațiilor sucevene, pentru că societatea de termoficare a urmărit prognoza meteo care prevedea o scădere bruscă a temperaturilor exterioare, societatea noastră a menținut pompajul la sursă, cu eforturi financiare suplimentare, tocmai pentru a fi pregătiți în a asigura căldura în casele sucevenilor.

Astfel, după ce urmare a evoluției temperaturilor medii exterioare de la începutul lunii aprilie, Thermonet SRL a procedat la sistarea din 8 aprilie a furnizării încălzirii în municipiul Suceava, aceeași societate a decis ca, începând din seara zilei de 16.04.2024, să reia furnizarea agentului termic pentru încălzire tuturor consumatorilor racordați la sistemul centralizat de termoficare. „Urmărim în permanență evoluția temperaturilor exterioare și, în funcție de prognoza meteo, vom crește progresiv și vom ajusta parametri de furnizare, urmând să oprim furnizarea când vremea se va reîncălzi”, se arată în comunicat. De asemenea, sucevenii au fost rugați să informeze de urgență dispeceratul Thermonet la numărul de telefon 0230.520.924 pentru oricare alte disfuncționalități sesizate cu privire la calitatea furnizării energiei termice. (D.P.)

 

 

Vezi si

Gheorghe Șoldan: Suceava are nevoie de un primar precum Vasile Rîmbu

Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la conducerea Consiliului Județean Suceava, și Vasile Rîmbu, candidatul social-democraților …