Friday , October 7 2022

Rotaţia asistentelor la Spitalul Judeţean

Spitalul judetean Sueava, 17 nov 2011 (26)

După ce aproape toţi şefii de secţie au fost puşi pe funcţii în urma concursului de săptămâna trecută, noua decizie a conducerii Spitalului Judeţean vizează permutarea asistentelor de la o secţie la alta, în scopul perfecţionării profesionale a acestora

Asistentele medicale din cadrul Spitalului Judeţean “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava vor avea prilejul să se perfecţioneze şi mai mult din punct de vedere profesional, după ce la nivel managerial s-a luat decizia ca parte dintre acestea să parcurgă un gen de “rotaţie”, urmând să fie mutate la alte secţii decât cele în care au activat până acum. Potrivit conducerii Spitalului, o astfel de măsură este salutară pentru că în acest fel, cadrele medicale medii vor avea posibilitatea de a se familiariza şi cu alte domenii medicale, putând, în perspectivă să facă faţă mai multor provocări în cariera proprie. In cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava lucrează peste 500 de cadre sanitare medii, dar în acest moment măsura vizează doar 20 de asistente, câte una din fiecare secţie. (N.R.)

Vezi si

Dezbatere publică privind traseul centurii Gura Humorului

Centura orașului Gura Humorului va face parte din Autostrada Nordului, dar traseul stabilit de firmele …

No comments

  1. Cred ca este o mare tampenie aceasta rotatie! Oare dr doina Motan in calitate de director medical si sef de sectie la oncologie cum a putut lua o asemenea decizie? dar sefii de sectie nu au avut niciun cuvant, probabil ca nu! Si inaiinte de 89 se practica rotatia cadrelor! poate sefa asistentelor Chirap Doina a avut o asemenea initiativa! Cand era sindicat cum era?

  2. Asa ar trebui si cu directorii-oarele de scoli care sunt in functii de prea mult timp sa se mai roteasca la alte unitati.