Friday , January 27 2023

Robert Marian, fostul şef de la Casa Judeţeană de Pensii, lăsat fără telefon mobil de către un vecin

Fostul şef de la Casa Judeţeană de Pensii, l-a reclamat pe un vecin, în vârstă de 14 ani, care obişnuieşte să-i facă cumpărăturile, că i-ar fi furat un telefon mobilpolitie

La data de 25 iunie 2018, pe la ora 09.00, Poliţia municipiului Suceava a primit un apel prin 112 din partea lui Robert Marian, de 47 de ani, din localitate, fostul şef de la Casa Judeţeană de Pensii Suceava, care a reclamat faptul că vecinul lui Lucian C., de 14 ani, i-a sustras telefonul mobil din locuinţă. În urma cercetărilor făcute de poliţişti a reieşit că Robert Marian locuieşte singur în municipiul Suceava. Din cauza faptului că acesta are un handicap locomotor în decursul timpului a apelat la serviciile unui vecin pe nume Lucian C. pentru a-i face cumpărăturile. În perioada 19 – 22 iunie 2018, Robert Marian a observat că îi lipseşte un telefon mobil marca Samsung, pe care avea obişnuinţa să-l ţină într-un sertar de la comoda din dormitor. În cursul zilei de 22 iunie a.c., reclamantul a primit vizita vecinului său Lucian C. ocazie cu care Robert Marian l-a luat la întrebări în privinţa telefonului. Adolescentul a negat că ar fi furat telefonul. Fostul şef de la Casa Judeţeană de Pensii a declarat faptul că telefonul i-a fost furat de către Lucian C. deoarece în ultima perioadă de timp numai el a fost în apartament, iar uşa locuinţei nu prezintă urme de forţare. In acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de „furt”.

 

In ultima perioadă, ghinioanele se ţin lanţ de Robert Marian. Amintim că în urmă cu mai bine de două luni, la data de 12 aprilie 2018, la ora 14.10, Robert Marian, în timp ce conducea autoturismul Peugeot 206, pe strada Republicii din Suceava, din cauze necunoscute a intrat în coliziune cu autoturismul BMW, care era parcat regulamentar pe marginea străzii. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime omeneşti, ci doar avarierea celor două autovehicule. Robert Marian a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Fiind făcute verificări în evidenţele poliţiei s-a constatat că acesta avea permisul de conducere reţinut de la data de 9 noiembrie 2017 întrucât a fost declarat inapt medical pentru a conduce autovehicule. Pe numele lui a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

Robert Marian este fostul director de la Casa Judeţeană de Pensii Suceava. In urmă zece ani de zile, tot pe DN2, la câţiva kilometri de la ieşirea din municipiul Suceava spre Fălticeni, fostul director al Casei Judeţene de Pensii Suceava, Robert Marian, pe atunci în vârstă de 37 de ani, a fost implicat într-un teribil accident rutier.

 

Acesta conducea un autoturism Dacia Logan, însă nu a dat prioritate în momentul în care ieşea din curte de la Automitric, fiind lovit în plin de un Seat Leon. Poliţiştii au stabilit atunci că vina a avut-o Robert Marian pentru că nu a acordat prioritate de trecere şi în plus nu purta centură de siguranţă. El a fost transportat în comă, cu avionul, la un spital din Bucureşti, într-o stare critică. Din fericire, Robert Marian a supravieţuit, însă a rămas cu sechele din pricina accidentului suferit.

 

In seara zilei de 10 februarie 2016, în jurul orei 21.00, un grav accident de circulaţie s-a produs pe DN2, la ieşirea din Cumpărătura spre municipiul Suceava. Patru tineri aflaţi într-un autoturism BMW s-au izbit într-un pilon de beton, din preajma şoselei de centură. Stefan Mândrilă, de 20 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autovehiculul BMW, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit carosabilul şi a intrat în colizune cu un perete din beton. În urma impactului a rezultat decesul fratelui său, Paul Mândrilă, de 17 ani, aflat pe bancheta din spate şi rănirea conducătorului auto, precum şi a altor doi pasageri, Daniel Mândrilă, de 18 de ani, tot frate cu cei doi şi Daniel Dumencu, de 18 ani, aflat pe locul din dreapta faţă.

 

Acesta din urmă a rămas încarcerat în automobil, fiind scos de un echipaj de descarcerare al pompierilor suceveni. Cei trei răniţi au fost duşi cu ambulanţa la spital, unde medicii le-au acordat îngrijiri medicale. Tot la spital le-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

 

Maşina implicată în accident îi aparţinea lui Robert Marian, fost director la Casa Judeţeană de Pensii Suceava. Tinerii obişnuiau să facă pe şoferii pentru Robert Marian, acesta lăsându-le la îndemână BMW-ul atunci când nu avea nevoie să se deplaseze undeva. (Dănuţ ZUZEAC)

 

 

Vezi si

Managerul Spitalului Județean: Toleranța zero față de actele de corupție. Tot personalul va fi reinstruit cu privire la standardul anti-mită

Managerul Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava,  medicul Alexandru Calancea, a susținut …