Wednesday , February 8 2023

Rezultatele repartizării computerizate la liceu 2018

Ministerul Educației a publicat pe admitere.edu.ro rezultatele repartizării computerizate la liceu. Potrivit calendarului de admitere la liceu 2018, absolvenții clasei a VIII-a sunt repartizați astăzi la liceu, în funcție de opțiunile pe care le-au scris în fișele de înscriere. Rezultatele repartizării computerizate vor fi afișate și la licee. În școlile gimnaziale, va fi publicată lista cu locurile neocupate la liceele din județ. Admiterea la liceu se face fără examen, pe baza mediei obținute de elev la Evaluarea Națională (contează 80% în admitere) și a mediei generale de absolvire a claselor V-VIII (20%).rezultate evaluare

Cele mai mari note de admitere la Suceava, se inregistreaza la Colegiul National “Stefan cel Mare”, 9.56 – ultima nota de admitere la specilizarea Matematica-Informatica, bilingv, engleza. Aceeasi specializare, tot bilingv engleza, la Colegiul Petru Rares, a avut ca ultima medie de admitere 9.45.

Click pe tabelul de mai jos pentru a vedea ultimele medii de admitere la cele mai importante licee din judet: liceu

Rezultatele integrale pentru judetul Suceava pot fi vazute AICI.

Depunerea dosarelor de înscriere în unitățile de învățământ liceal în care candidaţii au fost repartizaţi se va realiza între 10 și 13 iulie.

În perioada 16-18 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, dar și situațiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi ale candidaților care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizați computerizat.

A două etapă de admitere, dedicată absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior, va avea loc pe 7 septembrie.

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Sucevean de 21 de ani, prins la volan drogat cu hașiș si amfetamină

În mașină, polițiștii au găsit și o țigară care probabil conținea marijuana. Luni, în jurul …