Friday , April 19 2024

Puștan de 17 ani, prins la volan de polițiștii din Marginea

Duminică, la orele 12.10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea au oprit pentru control un autoturism marca VW ce se deplasa pe drumul comunal strada Teiului din localitate.

La volan se afla R.M., în vârstă de 17 ani, din Marginea, care a oprit autoturismul pe partea dreaptă a carosabilului, iar la vederea organelor de poliție s-a aplecat în jos, ulterior trecând pe scaunul pasagerului, deși se afla singur în autoturism.

Fiind întrebat cu privire la împrejurările în care a intrat în posesia autoturismului, băiatul a spus că  l-a luat din fața casei unde locuiește, fără știrea fratelui său (proprietarul mașinii), sau a altor persoane. De asemenea, acesta a precizat faptul că a luat cheile autoturismului dintr-un dulap din casă.

Tânărul de 17 ani s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Vezi si

21 de elevi de la ”Hurmuzachi”, calificați la etapele naționale ale olimpiadelor școlare, de la aproape toate disciplinele din planurile-cadru

”Lotul olimpicilor naționali de la CNEH cuprinde, astfel, 21 de elevi calificați la 13 discipline …