Thursday , December 8 2022

Programul detaliat al Revelionului organizat de Primărie în parcare la Iulius Mall

Spectacole de muzică, dar şi un impresionant foc de artificii sunt anunţate pentru noaptea dintre ani. Manifestările încep la ora 21.00 şi se vor încheia cu concertul Andei Adam, care intră în scenă la ora 00.10revelion parcare

Ca şi în anii precedenţi, Primăria municipiului Suceava organizează Revelionul în aer liber, în parcarea Iulius Mall. Primarul Ion Lungu a declarat că va fi oferită participanţilor, ca şi la ediţiile anterioare, muzică pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile.

Iată care va fi ordinea intrării în scenă a artiştilor:

ora 21:00 – Călin Bră­­teanu, Adriana Bu­cevschi, Clara Hurjui şi Alexandru Recolciuc;

ora 21:30 – Alexandra Ungureanu & CRUSH;

ora 22:10- Ansamblul Folcloric ”Sălceanca”, Viorica Galan, Gheorghiţă Rotaru, Rodica Andronic;

ora 22:40 –Alina Iosif;

ora 23:00 – Sorin Filip, Gabriela Teişanu, Lucica Păltineanu, Nicolae Vieru, George Finiş;

ora 23:20 – Margareta Clipa;

ora 00:10 Anda Adam.

Cu puţin înainte de ora 00.00, primarul Lungu le va transmite un mesaj sucevenilor şi trecerea dintre ani va marcată de un spectaculos foc de artificii.  (Tudor A.)

Vezi si

Flutur: Sper ca în 2023 să putem trimite la finanțare tronsonul dintre Pașcani și Suceava al A7. Avem nevoie de această autostradă ca de aer

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a mers, joi, personal în zona unde urmează a …

One comment

  1. Jalnic ca de obicei….cand o sa inteleaga primarul nostru din Prelipca ca concertul de revelion nu e un bal de la tara sau nunta la cort ? An de an la fel.Si mai faceti si reclama la Mall…Pentru ce? Chiar nu va e rusine?Uitati-va la orase mai mici sa vedeti ca pot oferi si altceva nu doar cantareti de nunta care canta “ce bine e cu paharul in mana“…..Nu sunt “anti-muzica populara“ dar deja Suceava ajunge sau a ajuns un mare sat.Sa nu mai criticati Botosaniul si Iasiul si sa ne bate-m cu pumnul in piept sa suntem Bucovineni…..Sa fim corecti si sinceri : cultura NU,industrie NU,viata sociala NU.Oras de malluri,…asta suntem…..La noi concerte se fac doar in campanie electorala….Sa le fie rusine Primarului si celor ce s-au implicat in asa zisul revelion.