Wednesday , March 29 2023

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii a 635 de ani de la prima atestare documentară a municipiului Suceava.

Așa după cum OBIECTIV a relatat, vor fi organizate numeroase concerte, cu artiști consacrați atât pe plan local, cât și național.

Conform primarului Ion Lungu, manifestările vor debuta vineri, 10 februarie, la ora 11.00, cu un moment comemorativ, dedicat marcării a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei, urmat de o slujbă religioasă, de alocuțiuni ale oficialităților și de o depunere de coroane la statuia lui Petru Mușat.

Începând cu ora 12.30, la Hotel ”Balada” va avea loc un eveniment la care vor fi înmânate medalii, diplome aniversare și de merit mai multor personalități.

Ziua de vineri se va încheia cu un spectacol extraordinar de muzică populară care va începe la ora 17.00, pe scena amenajată în centrul orașului, unde vor evolua membri ai Ansamblului ”Ciprian Porumbescu” și invitații lor.

Manifestările continuă sâmbătă, 11 februarie, cu spectacol ce se anunță incendiar, care va debuta la ora 19.00, pe scena de la Esplanadă. Vor concerta Alexandra Cuza și Iuliana Beregoi, câștigătoare la ”Vocea României”, Horia Brenciu Band și Carla’s Dreams.

Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Duminică, în ultima zi dedicată sărbătoririi a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei, vor avea loc concerte susținute de Fanfara Primăriei Suceava și de Ansamblul ”Arcanul” al USV, cu invitații lor, cu începere de la ora 16.00. De la ora 18.00 va susține un concert trupa Alter Ego din Suceava. (O.S.)

Vezi si

Pe 2 aprilie, de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, clădirea Primăriei Suceava va fi iluminată în albastru

Studenți ai specializării Asistență Socială, anul II, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) care își …