Sunday , August 1 2021

Primarul Sucevei avertizează că Bazarul va fi din nou închis dacă se depistează un focar de coronavirus

„Dacă se întâmplă sa apara un focar în Bazar suntem obligați să închidem din nou Bazarul, ceea ce nu ne dorim nici noi, nici bazariștii. Ca atare, ei sunt cei mai interesați să sprijine Primăria din acest punct de vedere”, a declarat ieri primarul Ion Lungu

Primarul Ion Lungu a făcut un nou apel la comercianții din Bazar să poarte măști de protecție pe toată durata derulării activității.

„Fac un apel în continuare și în special la comercianții din bazar pentru că am înțeles că au fost ceva comentarii din partea unor comercianți care nu sunt de acord să poarte mască toată ziua. Nu avem soluții. Eu spun că ei trebuie să ne ajute, iar mai mult decât atât, să pună câte un dispenser la fiecare chioșc dacă este posibil, să fie atenți la persoanele cu care intră în contact. Eu cred că ei sunt cei mai interesați ca acest bazar să funcționeze”, a spus Ion Lungu în conferința de presă online de miercuri, 3 iunie.

Cum era de anticipat, primarul a avertizat că, în caz contrar, activitatea din Bazar va fi suspendată din nou. „Dacă se întâmplă că se face un focar în Bazar suntem obligați să închidem din nou Bazarul, ceea ce nu ne dorim nici noi, nici ei. Ca atare, ei sunt cei mai interesați să sprijine Primăria din acest punct de vedere”, a spus primarul.

Ion Lungu a insistat că este de datoria comercianților din bazarul sucevean să respecte măsurile impuse pentru stoparea răspândirii infecției cu coronavirus. În acest sens, el a reamintit că Primăria a redeschis bazarul din data de 29 mai cu măsurile specifice acolo, cu triere la intrare, cu termometre non-contact, cu tuneluri de dezinfecție, cu circuite în bazar, cu purtarea măștii. De aceea, el a subliniat că Primăria va continua să urmărească respectarea măsurilor impuse. „Vom rămâne în continuare vigilenți în bazar. Avem Poliția locală acolo, s-au dat amenzi, vom da amenzi în continuare la cei care nu respectă. Trebuie să respectăm regulile în așa fel încât să funcționăm în condiții de siguranță în bazar”, a transmis Ion Lungu. (D.P.)

Vezi si

Accident în apropiere de ”Zidul Morții”. Două persoane rănite au fost duse la spital

Sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17.30, pe DN 17, în apropiere de “Zidul Morții”, a …

No comments

  1. Rămâne politia economica fără ocupație. Nici nu s a deschis bine Bazarul ca salariații cu merite deosebite de la economic erau la filat chiloți și sutiene cu… Covid. Ce s ar face acești lucrători fără Bazar? În rest doar niște incompetenti care se plângeau pe Facebook in pandemie ca se vând măștile cu 10 lei. Rușinica!!!!