Wednesday , February 1 2023

Primarul Lungu a împărțit mii de flori sucevencelor, de 8 Martie

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a dăruit câteva mii de flori, vineri, de 8 Martie – Ziua Internaţională a Femeii. Primarul Sucevei a mers în mai multe zone din oraș ca să ofere flori doamnelor și domnișoarelor: Bazar, magazinul Bucovina, la direcțiile din subordinea Primăriei – Direcția asistență socială; Evidența Populației; Administrația piețelor; Poliția Locală.

Cum era de așteptat, nu au fost uitat din doamnele și domnișoarele care lucrează în compartimentele din sediul Primăriei. „Mulțumesc doamnelor și domnișoarelor pentru căldura cu care am fost primit”, a spus primarul Ion Lungu, transmițând totodată urări de „La mulți ani” tuturor doamnelor din municipiul Suceava.

De asemnea, tot in cursul zilei vineri, primarul Ion Lungu a vizitat-o si pe doamna Lucea Bohatereț, careia i-a oferit un buchet de flori.

“Am avut placerea si onoarea sa sărbătoresc ziua de 8 Martie si cu centenara noastra Lucea Bohatereț, care implineste 102 ani pe data de  8 mai 2019”, a declarat primarul Sucevei. (D.P.)

 

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …