Sunday , December 4 2022

Primăria are șef la parcări. El are 12 (doisprezece) subordonați. În oraș oamenii se bat pentru un loc de parcare

Fostul viceprimar Corneliu Vornicu a părăsit CL Suceava pentru un post de șef de birou administrare parcări publice din oraș   

image description

 

În ședința Consiliului Local de joi, 28 martie, au fost votate două proiecte de hotărâre privind demisia consilierului local Corneliu Vornicu și unul privind numirea consilierului local Liviana Enea.

Întrucât Corneliu Vornicu, fost cândva viceprimar al Sucevei, a fost numit în funcția de șef de birou la Direcția Piețelor și Bazarului Suceava – biroul respectiv gestionând admi­nistrarea parcărilor publice din oraș și având în componență 12 persoane – el devenea incompatibil cu calitatea de consilier local.

Prin urmare, odată cu vacantarea manda­tului său, locul trebuia să fie luat de un membru supleant. Întrucât – cel puțin așa este va­rianta oficială – primii supleanți de pe lista PNL, respectiv Liviu Cârlan și Gheorghe Onofrei Răileanu, au renunțat la validarea mandatelor de consilieri locali supleantul Liviana Enea a putut reveni în Consiliul Local Suceava din care a mai făcut parte în precedentele mandate: 2008 – 2012 și, respectiv, 2012 – 2016. (D.P.)

Vezi si

Tabăra de la Bucșoaia este încă departe de modernizare

Studiul pentru modernizarea Taberei Bucșoaia se apropie de final, dar nu în ritmul în care …