Sunday , February 5 2023

Primăria ar putea prelua Clubul Sportiv Municipal

Astăzi este convocată o ședință extraordinară a Consiliului Local, în care se va supune la vot o hotărâre de principiu prin care CSM să fie transferat de la Ministerul Tineretului și Sportului către municipalitatea suceveanălungu 25 april 2018

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Suceava ar putea trece în subordinea municipalității, a declarat într-o conferință de presă, miercuri, primarul Ion Lungu, care a inițiat un proiect de hotărâre în acest sens.

Potrivit primarului, aleșii locali vor vota în ședința extraordinară a deliberativului de astăzi o hotărâre de principiu prin care CSM să fie transferat de la Ministerul Tineretului și Sportului către municipalitatea suceveană.

Lungu a spus că, în urma discuțiilor pe care le-a avut cu reprezentanți ai Guvernului pe tema descentralizării, i s-a comunicat că, în cazul în care există interes, să transmită un acord de voință privind preluarea de cluburi sportive, în cazul Sucevei fiind vorba de CSM.

“Noi ne-am mai exprimat dorința prin adrese, dar de data asta vom da o hotărâre de Consiliu Local. (…) și așa suntem unii dintre principalii finanțatori”, a spus Lungu.

El a subliniat că urmează să fie stabilite condițiile în care se transferă aceste cluburi, respectiv dacă va fi vorba doar de active sau și de salariile angajaților.

Vezi si

Circulație în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, pe drumurile naționale din județ. Recomandări ale polițiștilor pentru șoferi

Prefectura Suceava a informat, duminică dimineață, că Secția Drumuri Naționale Suceava a acționat cu utilajele …