Monday , September 26 2022

Președintele Klaus Iohannis vine saptamana viitoare la Suceava

Vizita presedintelui va avea loc miercuri, 3 mai. Primarii din localitățile județului au fost deja convocați la întâlnirea cu președintele țării. Klaus Iohannis va fi invitat să viziteze Muzeul Bucovinei, Cetatea de Scaun dar și Spitalul Județean “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava

 iohannis

Miercuri, 3 mai a.c., județul Suceava va fi vizitat de președintele  României, Klaus Iohannis. Sosirea delegației prezintentațiale este așteptată pentru ora 11 .00 a zilei de miercuri, săptămâna viitoare. După ce avionul prezidențial va ateriza, președintele Klaus Iohannis va fi invitat să participe la o discuție, în spațiul pus la dispoziție de Aeroportul “Stefan cel Mare”, cu reprezentanți ai administrației publice regionale, privind modul în care se prefigurează să funcționeze clusterul Suceava-Botoșani. Precum se știe, această inițiativă are ca scop asigurarea unui cadru eficient de cooperare pentru creșterea capacității de cercetare – dezvoltare în zona de nord – est a României, reprezentarea intereselor acestora față de terți, creșterea competitivității regionale în domeniul bioeconomiei și creșterea capacității de implementare a politicilor agricole și industriale europene, inclusiv utilizarea eficientă a fondurilor nerambursabile precum și a altor surse de finanțare.  Asociația s-a constituit în toamna anului trecut.

Evenimentul central la care va participa miercuri 3 mai a.c., președintele Klaus Iohannis se prefigurează a fi organizat în sala fostului cinematograf Modern. La întâlnire sunt invitați primarii tuturor localităților din județul Suceava – comune, orașe și municipii precum și alți demnitari și funcționari din administrația publică județeană ori din structurile deconcentrate, fiind în total transmise un număr de 140 de invitații. In programul vizitei la suceava a  președintelui României ar urma să fie cuprinse vizite la Muzeul Bucovinei, Cetatea de Scaun a Sucevei,  dar și la Spitalul Județean Suceava. (Neculai RO{C A)

Vezi si

Încă un pas pentru operaționalizarea transportului metropolitan din jurul Sucevei

18 autobuze electrice și 32 de microbuze electrice vor fi achiziționate pentru municipiul Suceava, orașul …

4 comments

  1. Foarte bine, cred că era mult mai utilă o ședință pe centura neterminată a orașului Suceava. Părerea mea.

  2. Domnule presedinte……nu veniti domnule la suceava ca va mananca cainii comunitari….nici hinghierii nu reusesc sa ii prinda fug cu 100 km/h…..vreti sa ramaneti fara pulpa la picioare…stati acolo la cotroceni si va vi totul bine…oricum Suceava………mai avem de luptat ca sa facem ceva.

  3. Ba prostane,Iohanis este iubit si respectat la Suceava nu incepe cu diversiuni sovietice !

  4. Domnu’ de la Sibiu, nu va duceti dom’le la spital, e o capcana, au astia ceva cu dumneavoastra, o bacterie bine plasata si … ramine doamna Carmen cu 5 case ! Au fost altii mai zdraveni ca dvs, bebelusi, plini de viata, pacienti proaspat operati, si n-au reusit, acolo te duci numai cind esti gata sa mori, mare atentie …