Wednesday , February 1 2023

Preotul bisericii Sf. Nicolae din Sadova, găsit mort în urma unui infarct

Marți, 29 noiembrie, la ora 13.33,  polițiștii din Pojorâta au fost anunțați despre faptul că Benedict Cuciureanu, de 56 ani, preot paroh al Bisericii Sfântul Nicolae din comuna Sadova, a fost găsit decedat în curtea bisericii.

Din cercetări a rezultat faptul că luni seara Benedict Cuciureanu s-a deplasat de la casa parohială pe un teren situat vizavi pentru a lua niște lemne de foc, dar nu s-a mai întors la domiciliu, fiind căutat de  soția sa până în  momentul în care a fost identificat.

Cadavrul a fost examinat de un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță C-lung. Moldovenesc. La o examinare sumară a cadavrului s-a constat că nu prezintă urme de violență. Preotul suferea de o serie de afecțiuni cardiace, bănuindu-se că acesta ar fi suferit un infarct.

Slujba de înmormântare a vrednicului de pomenire părinte Benedict Cuciureanu se va oficia sâmbătă, 03 decembrie, începând cu ora 11:00, la biserica parohială Sfântul Nicolae – Sadova. Dumnezeu să-l odihnească cu drepții!

Vezi si

”Spune NU cariilor!”, campanie de igienă orală derulată în 94 unități de învățământ, la inițiativa Grădiniței ”Țăndărică” Suceava

”Scopul campaniei a fost îndeplinit cu succes prin intermediul numeroaselor activități desfășurate prin mijloace de …