Saturday , February 4 2023

Premiu de Excelență înmânat primarului Lungu la Gala AMR pentru proiectul Zonei de agrement de pe malul râului Suceava

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a participat, miercuri seara,  la “Gala Premiilor de Excelența AMR-2022″, organizată de Asociația Municipiilor din România” la Opera Natională București.

Municipiul Suceava a obținut în acest an Premiul de Excelență la categoria “Investiții și Regenerare Urbană a Spațiilor Publice”, în mod special pentru proiectul “Revitalizarea spațiului public urban din municipiul Suceava”, fiind vorba de zona de agrement de pe malul râului Suceava.

”Totodată, în aplicație am prezentat Zona de Agrement Tătărasi, amenajată pe o suprafață de 7,4 hectare, cu debarcader, cu spații de relaxare și locuri de joacă pentru copii. De asemenea, am prezentat fișele de proiect pentru amenajarea celor peste 140 de hectare de pădure parc, prin zonele de agrement Parc Șipote și amenajarea Pădurii Zamca”, a declarat primarul Ion Lungu.

Trebuie remarcat faptul că acesta este al 5-lea premiu de excelență pe care îl primeste municipalitatea suceveană, precedentele fiind acordate pentru Excelență în Educatie, Iluminat Public, Transport public electric local și Gestionarea Deșeurilor.

”Aceste premii arată că lucrurile în orașul nostru merg într-o direcție bună!”,  consideră primarul Lungu. (O.S.)

Vezi si

Ordinul „Crucea Bucovinei”, oferit preotului Constantin Necula, pentru ”remarcabila activitate în slujirea Bisericii și Comunității”

Cu prilejul Zilei Internaționale a Tineretului Ortodox, Inspectoratul Școlar Județean Suceava a organizat, în parteneriat cu …

One comment

  1. Asta este pe bune?
    Nu serios. Chiar?