Wednesday , February 1 2023

Polițiști atacați cu pietre la Slobozia-Grănicești. Un tânăr de 21 de ani a ajuns în arest

În noaptea de 11-12 octombrie 2020, în jurul orei 01:45, o patrulă de poliție care se afla în comuna  Grănicești, în satul Slobozia – Sucevei, efectuând activități pe linie de poliție rutieră și ordine publică, a observat că din direcția Gara CFR Milișăuți spre magazinul I.F.Onofrei Gheorghe , circulă un autoturism marca Audi A 4 cu nr. de înmatriculare de Marea Britanie, fără a avea montate atât bara de protecție față, cât și plăcuța de înmatriculare. S-au efectuat semnale regulamentare de oprire, conducătorul autoturismului a oprit în dreptul locuinței lui D. V., a coborât din acesta, a fugit în curtea acestui imobil și în același timp a blocat autoturismul.

politia, masina noua Obiectiv

În timp ce efectuau verificările privind identificarea conducătorului auto, la un moment dat din imobilul mai sus menționat a ieșit fiul proprietarului, D. O., care a declarat verbal că, nu cunoaște a cui este autoturismul din fața porții locuinței sale și nu a văzut persoana care a intrat în curtea sa.

La un moment dat, dinspre magazinul menționat un grup de tineri au început să strige înspre agenții de poliție, să le adreseze cuvinte și expresii jignitoare.

În momentul în care agenții de poliție au ajuns la poarta lui O. G., fiul acestuia,  O. B. G., de 21 ani, localnic, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a început să devină agresiv verbal față de agenții de poliție, amenințându-i cu acte de violență, a proferat injurii fiecăruia dintre aceștia fiind nervos că au oprit autoturismul respectiv și au efectuat verificări privind identitatea conducătorului mașinii înmatriculate în Marea Britanie.

Agenții de poliție l-au somat să înceteze scandalul, însă acesta a luat din curte o piatră pe care a aruncat-o înspre agenții de poliție.  Polițiștii au reușit să se ferească însă piatra aruncată a lovit geamul autospecialei, fisurând parbrizul în partea dreaptă.  Agenții de poliție nu au fost loviți. Prin urmare, șeful de post de la Postul de Poliție Comunal Mușenița a folosit armamentul din dotare, executând două focuri de avertisment în plan vertical. Ulterior s-a procedat la imobilizarea în forță a lui O. B. G..

În urma administrării probatoriului de către echipa operativă constituită la nivelul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.  Ieri, tânărul a gost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea luării măsurii controlului judiciar.
secretarasite

Vezi si

Anul acesta va fi reluată licitația anulată în pandemie pentru modernizarea a 10 locuri de joacă din Suceava

Primăria Municipiului Suceava va relua modernizarea unui număr de 10 locuri de joacă din oraș …