Tuesday , January 31 2023

Poliție, pompieri, ambulanță SMURD – mare intervenție pe strada Luceafărului declanşată de o mătuşă care pus borşul la fiert şi a adormit

Vineri, la ora 12.54, prin 112 a fost sesizat faptul că, pe str. Luceafărului, nr. 3, iese fum de la etajul 3. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică, care a constatat că D. Ana, de 67 ani, localnică, locuieşte la adresa de mai sus.

În jurul orei 12.00, în timp ce se afla la domiciliu a lăsat pe focul aprins al aragazului de la bucătărie la o intensitate mică o oală cu ciorbă pentru a fierbe carnea, după care s-a dus în dormitor şi s-a culcat. Întrucât apa s-a evaporat carnea s-a ars, provocând fum în apartament care a ieşit şi  pe geamul locuinței lăsat deschis, fapt pentru care o vecină a sunat la 112.

La fața locului s-a deplasat două echipaje din cadrul I.S.U. Suceava şi o ambulanță SMURD, care a constatat că  nu a existat nici un incendiu, nu a ars nici un obiect din apartament, nu au fost victime omeneşti, ci doar fumul existent în interiorul apartamentului. S-a luat măsura ventilării şi aerisirii încăperii prin deschiderea geamurilor. S-a stabilit de către reprezentații ISU faptul că, cauza probabilă a fumului a fost ,,aparat de gătit lăsat nesupravegheat ori supraîncălzit care a provocat arderea alimentelor din oală”, nefiind afectate ale bunuri din interiorul apartamentului.

 

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …