Sunday , July 21 2024

Persoane suspecte de contrabandă cu tigari, reţinute pentru 24 de ore

doi tineri, unul din R\d\u]i si unul din Gala]i, au fost re]inu]i pentru trafic cu ]igarete transportul a fost capturat pe raza comunei Gr\nice[ti [i a fost ridicat in vederea cercet\rilor

Luni in jurul orei 20.00, un echipaj format din poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi şi a Postului de Poliţie Grăniceşti a oprit pentru o verificare de rutin\, pe raza comunei Grăniceşti pe DN2, o autoutilitară condusă de proprietarul acesteia, Cristian P. de 27 ani din municipiul Galaţi, însoţit de Ionuţ S. de 23 ani din municipiul Rădăuţi. La efectuarea controlului, în interiorul autoutilitarei au fost depistate mai multe piese de mobilier, iar în trei dintre acestea se aflau disimulate mai multe sacoşe din plastic în care se afla o cantitate de 2.960 pachete ţigarete toate de provenienţă ucraineană având timbru şi menţiuni în limba ucraineană.
Întreaga cantitate de ţigarete în valoare de aproximativ 29.600 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar autoutilitara şi piesele de mobilier au fost indisponibilizate la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală faţă de Cristian P. şi Ionuţ S. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă şi s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore şi introducerea în arestul I.P.J. Suceava.
Cercet\rile in acest caz continua pentru a se afla ruta si provenien]a exacta a transportului de ]igarete. (Cezar P|UN)

Vezi si

Ordin de protecție emis împotriva unui bărbat din Câmpulung care și-a lovit iubita

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.37, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost …