Friday , December 9 2022

Pe 1 octombrie, Thermonet începe umplerea instalațiilor de încălzire

Data limită pentru intervențiile în insta­lațiile de termoficare din apartamentele sucevenilor este 30 septembrie

În perioada 01 – 11 octombrie, în vederea pregătirii sistemului centralizat pentru furnizarea încălzirii în sezonul rece, Thermonet va proceda etapizat la umplerea instalațiilor de încălzire din rețeaua secundară inclusiv instalațiile interioare ale blocurilor din municipiul Suceava unde mai sunt apartamente racordate la sistemul centralizat de termoficare. Încărcarea instalațiilor de încălzire se va face pe puncte termice, prioritate având punctele termice la care sunt arondate școli, grădinițe, cămine de elevi și studenți, instituții medicale, s.a. Cu această ocazie, Thermonet a atras atenția că eventualele debranșări de la sistemul centralizat se pot realiza doar în sezonul cald, data limită pentru intervențiile în instalații este data de încărcare a circuitului de încălzire (30 septembrie 2019).

„Vă recomandăm să verificați cu atenție instalațiile interioare din apartamente, casa scării și subsolul blocului, pentru a evita inundațiile datorate robinetelor de golire rămase deschise și alte eventuale disfuncționalități datorate posibilelor intervenții neautorizate în instalații”, se mai arată în comunicatul pe care societatea furnizoare de căldură în sistemul centralizat l-a transmis sucevenilor. (D.P.)

Vezi si

Flutur: Sper ca în 2023 să putem trimite la finanțare tronsonul dintre Pașcani și Suceava al A7. Avem nevoie de această autostradă ca de aer

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a mers, joi, personal în zona unde urmează a …