Saturday , December 3 2022

PDL Suceava a început selectia candidatilor pentru primariile la alegerile din 2012

PDL Suceava a început selec]ia candida]ilor pentru alegerile locale, urmând ca în multe localit\]i s\ candideze primarii PDL în func]ie.
Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan B\lan, a declarat, miercuri, c\ o comisie din care el face parte al\turi de primarul Sucevei, Ion Lungu, [i prim-vicepre[edintele organiza]iei jude]ene, senatorul Orest Onofrei, va analiza într-o perioad\ scurt\ candidaturile pentru func]iile de primar.
El a spus c\ aceast\ comisie va decide candida]ii în urma analizelor din teritoriu [i în func]ie de sondajele de opinie realizate de PDL în localit\]i.
“Nu m\ antepronun], dar în principiu vom merge cu primarii în func]ie”, a spus B\lan, care a exemplificat cu primarii din Suceava – Ion Lungu, F\lticeni – Vasile Tofan, Liteni – Vasile Onisii sau Câmpulung Moldovenesc – Gabriel Constantin {erban.
Secretarul general al PDL Suceava a men]ionat c\ la R\d\u]i situa]ia este “un pic complicat\” în condi]iile în care pe lâng\ primarul în func]ie, Aurel Ol\rean, [i-a anun]at inten]ia de a candida [i pre[edintele organiza]iei municipale, Petru Carcalete, care este [eful ISJ Suceava.
“În dou\ s\pt\mâni sper c\ vom desemna candidatul din R\d\u]i în urma unui sondaj de opinie”, a mai spus Ioan B\lan.
El a ar\tat c\ în localit\]ile unde PDL nu are prima pozi]ie, acesta va fi desemnat în urma sondajelor de opinie.
Pentru func]ia de pre[edinte al CJ Suceava, candidatul PDL va fi actualul pre[edinte, Gheorghe Flutur. t

Vezi si

Peste 23,6 milioane de lei au încasat sucevenii care au cazat refugiați ucraineni

De la începutul războiului în Ucraina, România a cheltuit 75 de milioane de euro pentru …

No comments

  1. In zona rurala , oamenii vor alege seful unui clan mai numeros , din doua – trei , cate cam sunt . Criteriul este , de obicei – cel mai hot dintre hoti . La orase , unde clanurile sunt mai greu de grupat , oamenii vor primari cinstiti si la fiecare tura de alegeri tot cauta acul in carul cu fan . Tot proband in stanga si-n dreapta , mereu constata ca l-au inlocuit pe dracul cu taicasau . Cine da o solutie stabila ? Poate parchetul ? Sau sa alegem primari independenti care sa aiba mai putine obligatii ? ! .