Saturday , August 6 2022

Patru tineri s-au cățărat pe turnul uriaș de la Iulius Mall

Sâmbătă seara, la ora 22.15, polițiștii au fost anunțați că mai mulți tineri s-au urcat în turnul din fața Iulius Mall, refuzând să coboare. Agentul de pază Iulius Mall le spus polițiștilor care au ajuns de urgență la fața locului că  a observat doi tineri ce s-au urcat pe turnul dezafectat al fostei IFA, care aparține acum de Iulius Mall Suceava, pe scara exterioară.

politia, masina noua Obiectiv

Tinerii au fost somați de polițiști prin stația de emisie recepție a autospecialei de serviciu să coboare, dar aceștia nu s-au conformat. În urma insistentelor, a coborât un băiat în vârstă de 18 ani, din municipiul Suceava, care a spus că la nivelul 2 al turnului se mai află trei tineri care refuză să coboare.

De asemenea, au fost solicitați lucrătorii ISU Suceava, care s-au deplasat cu o autoscară mecanică. La vederea unei asemnea desfășurări de forțe și ceilalți tineri au acceptat să coboare singuri. Aceștia au identificați ca fiind Ş. Alexandru, B. Cristi și C. Eduard, cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani,  din municipiul Suceava și comuna Zvoriștea.

Toți cei patru tineri au fost duși la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde au primit câte o amendă de 500 de lei. (O.S.)

 

Vezi si

153 de cazuri noi de COVID în județul Suceava și 161 de bolnavi spitalizați

În ultimele 24 de ore, în județul Suceava au fost raportate 153 de cazuri de …

Leave a Reply

Your email address will not be published.