Monday , December 4 2023

Patru indivizi veniți la Udești să fure cabluri de pe stâlpi, prinși de polițiști după o pândă

În noaptea de marți spre miercuri, în baza unor informații deținute de polițiștii din Vulturești, din care rezulta că 4 bărbați cu un autoturism înmatriculat în județul Botoșani se află în apropierea rețelei telefonice din vecinătatea DC Merești-Udești, polițiștii au efectuat o pândă în vecinătatea drumului public. La orele 01:20 aceștia i-au depistat pe D. Samoel, domiciliat în comuna Tudora – Botoșani, P. Bogdan, domiciliat în  Siliștea Noua – Dolhasca și pe N. Simion, domiciliat în comuna Tudora – Botoșani.

Fiind interceptați, aceștia au declarat că au venit în zonă pentru a sustrage cablu telefonic, conducându-I pe lucrătorii de poliție pe drumul comunal la ieșirea din satul Merești, unde pe stâlpul de susținere a rețelei telefonice au indicat locul unde au tăiat cablul pentru a-l sustrage.

Cei trei au venit pe raza comunei Vulturești fiind însoțiți de M. Cornel, care îi aștepta cu o mașină. Individul respectiv a fost prins imediat de lucrătorii de poliție din cadrul SPR 2 Ipotești pe raza localității Udești. Toți cei patru au fost dușI  sediul poliției, față de acestea fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „tentativă la infracțiunea de furt calificat”. Față de M. Cornel a fost întocmit dosar penal la regimul circulației rutiere de către lucrătorii SPR 2 Ipotești, individul fiind prins la volan fără a avea permis de conducere.

Vezi si

Despre bani în fiecare materie: 6 decembrie este ultima zi în care îți poți înscrie școala în LifeLab (P)

LifeLab by BCR ajută profesorii și elevii să înțeleagă importanța educației financiare în orice domeniu. …