Friday , December 9 2022

Patru focuri de armă trase de poliţişti, pentru a putea imobiliza un bărbat cu probleme psihice

pistol

Doi poliţişti din Breaza au mers la casa unui localnic pentru a-i da un proces verbal pentru o contravenţie comisă de acesta u individul, la vederea agenţilor a devenit agresiv şi a aruncat cu pietre în poliţişti ameninţându-i cu o furcă u unul dintre agenţi a tras patru focuri în plan vertical, reuşind să-l imobilizeze pe bărbatul cunoscut cu probleme psihice

Un bărbat cunoscut cu probleme psihice din Breaza a lovit cu pietre şi a ameninţat cu o furcă doi poliţişti care încercau să-i ducă un proces verbal prin care era amendat pentru că sesiza prin 112 fapte ilegale ce nu aveau loc şi pentru că se ceartă deseori cu vecinii. Astfel, luni, 20 mai, în jurul orei 12.00, IPJ Suceava a fost sesizat de Postul de Poliţie Breaza cu privire la faptul că în timp ce un echipaj de poliţie se deplasa spre locuinţa lui Ilie S., de 49 de ani, din localitate, pentru a-i arăta un proces verbal de contravenţie, la circa 800 de metri de locuinţa acestuia au fost întâmpinaţi de individ care a devenit agresiv şi a încercat să-i lovească cu pietre şi i-a ameninţat cu o furcă. După somaţiile legale, unul dintre agenţi a folosit arma din dotare, trăgând patru focuri în plan vertical, reuşind să-l imobilizeze pe agresor.
Ilie S. este în evidenţele Spitalului de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc şi a fost internat pentru evaluare, iar ieri urma să fie dus la Serviciul de Medicină Legală Suceava în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, pentru stabilirea discernământului. În cauză s-a întocmit dosar penal, Ilie S. fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de sfidare a organelor judiciare. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Bărbat găsit mort într-o casă cuprinsă de flăcări, la Voievodeasa

Vineri dimineață a izbucnit un incendiu la o casă de locuit din satul Voievodeasa, comuna …