Saturday , January 28 2023

Pasagerii care vor pleca de la Aeroportul Sucevei vor trebui să sosească cu trei ore mai devreme de decolare

Procesul de îmbarcare în aeronave va dura mai mult ca de obicei date fiind măsurile suplimentare de protecție pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Prin urmare, de acum încolo pasagerii trebuie să ajungă la aeroport cu trei ore înainte de ora zborului, conform unei recente informări postată pe site-ul Aeroportului Internațional „Ştefan cel Mare” Suceava.

Cum era de așteptat, setul de reguli începe cu binecunoscute păstrare a distanței fizice (sociale) de 1,5 metri față de cei din jur, purtarea măștii de protecție și dezinfectarea cât mai frecventă a mâinilor, respectarea indicațiilor personalului aeroportuar. La fluxurile de pasageri plecări/sosiri sunt montate dispensere cu soluții dezinfectante și pentru a se putea respecta regula distanțării sociale au fost reconfigurate traseele de deplasare. Pe de altă parte, au fost amplasate indicatoare, astfel încât pasagerii să se orienteze cât mai ușor.

Stațiile pentru transportul în comun spre municipiul Suceava și spre Cernăuți (Ucraina) sunt amplasate în dreapta ieșirii din terminal, lângă parcarea auto. Stația de taximetre este poziționată la ieșirea din terminalul “Sosiri” pe partea stângă. Autoturismele aparținătorilor și a pasagerilor, vor putea staționa doar în parcarea auto. (D.P.)

Vezi si

Pe toate drumurile naționale din județ se circulă fără probleme deosebite. Noaptea trecută s-au răspândit peste 1.000 de tone de antiderapant

Pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava circulația a …