Thursday , June 24 2021

Ordin de restricție pentru un bărbat de 37 de ani care și-a agresat fiica de 15 ani

Marți seara, la ora 20.00, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că, o fată de 15 ani din Ostra, a fost agresată de tatăl său, G. Gheorghe, de 37 ani.

Fata locuiește în Osta, împreună cu tatăl său și concubina acestuia, D. Cristina, mama sa fiind divorțată de G. Gheorghe, de 11 ani și plecată în străinătate.

Marți seara, G. Gheorghe a revenit la domiciliu  și pe fondul unor discuții în contradictoriu, a lovit-o pe fiica sa minoră. Fata nu prezenta urme vizibile de violență și nu a fost solicitată intervenția ambulanței. În cursul zilei de miercuri, tânăra a fost prezentată Serviciului de Medicină Legală pentru examinare.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent, constatare rezultată în urma verificărilor efectuate și a solicitării persoanei vătămate.

În urma celor constatate, a fost emis un ordin de protecție provizoriu în care s-a dispus ca, începând cu data de 11.05.2021, pe o perioadă de 5 zile, respectiv până la data de 16.05.2021, bărbatul  să respecte următoarele măsuri de protecție: să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de fata sa și față de școala unde învață aceasta.

De asemenea, fata a fost dusă la domiciliul  bunicilor materni, în Ostra, care vor avea grijă de ea în continuare și s-a procedat la îndrumarea familiei să se adreseze unui psiholog pentru consiliere.

Cu privire la această faptă a fost informat şi Compartimentul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei Ostra pentru a efectua verificări şi a dispune măsuri legale.

Vezi si

Doi suceveni au ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce au condus sub influența băuturilor alcoolice

  3 ani, respectiv 1 an și 3 luni sunt pedepsele primite de cei doi …