O nouă destinație de pe aeroportul Sucevei către Anglia

reportersite
14 august 2020, 7:00

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a anunțat joi că WizzAir va opera zboruri din Suceava spre Doncaster/Sheffield, începând cu data de 25 octombrie 2020. Zborurile vor avea două frecvențe pe săptămână, în zilele de miercuri și duminică 

Wizz Air va avea un nou zbor extern de pe Aeroportul “Ştefan cel Mare” spre Marea Britanie. Președintele ­Consiliu­lui Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat ieri că WizzAir va opera zboruri din Suceava spre Doncaster /Sheffield, începând cu data de 25 octombrie 2020. Biletele au fost puse in vânzare începând de joi, 13 august.

Zborurile vor avea două frecvențe pe săptămână, în zilele de miercuri și duminică. Programul de o­perare este următorul: (ore locale) decolare Doncaster/Sheffield: 09:00 – aterizare Suceava: 11:10; decolare Suceava: 11:55 – aterizare Doncaster/Sheffield: 13:15.

Sheffield este un oraș în nordul Angliei în comitatul South Yorkshire. Populația orașului la recensământul din 2004 era de 516.100 locuitori, fiind unul din cele mai mari din Regatul Unit al marii Britanii și Irlandei de Nord. Orașul a devenit faimos în secolul XIX ca un centru important al producției de oțel. Pe de altă parte, orașul are 50 parcuri, fiind unul din orașele europene cu cel mai mare număr de copaci pe cap de locuitor. Doncaster este oraș și un Burg Metropolitan în cadrul Comitatului Metropolitan South Yorkshire în regiunea Yorkshire and the Humber. Este situat la circa 30 de kilometri de Sheffield și la circa 250 de kilometri nord de Londra. Districtul metropolitan (Burg) Doncaster are, pe lângă orașul propriu zis, Doncaster cu o populație de aproximativ 128.000 locuitori, în componența sa și orașele Askern, Bawtry, Conisbrough, Mexborough, Stainforth, Tickhill și Thorne. (D.P.)

 

reportersite