Saturday , December 9 2023

O femeie dată dispărută ar fi fost văzută ultima oară în Suceava, iar mașina observată în judeţul Iaşi

O femeie în vârstă de 40 de ani din localitatea Racoviţeni, județul Buzău, care ar fi plecat de la domiciliu în urmă cu zece zile, a fost dată dispărută şi este căutată de poliţişti, potrivit datelor deţinute de autorităţi aceasta fiind văzută în judeţul Suceava şi maşina ei, în judeţul Iaşi.

Poliţiştii afirmă că dispariţia femeii a fost anunţată oficial în cursul zilei de 23 august şi fac apel către persoanele care pot furniza informaţii ce pot conduce la găsirea acesteia să sune la numărul de urgenţă 112 sau să anunţe cele mai apropiate unităţi de poliţie.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizaţi cu privire la faptul că Milea Ştefania ar fi plecat de la domiciliu său din Racoviţeni în data de 14 august a.c. şi nu a mai revenit. (…) Din verificările efectuate a reieşit că de la data plecării de la domiciliu până la momentul semnalării dispariţiei, femeia ar fi fost văzută în judeţul Suceava, iar autoturismul aflat în folosinţa femeii ar fi fost văzut în judeţul Iaşi”, au precizat marţi reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, potrivit Agerpres.

Potrivit poliţiei, semnalmentele femeii sunt următoarele: înălţime 1,60 metri, greutate 100 kg, ten deschis, faţă rotundă, păr lung, şaten închis, ochi albaştri. Nu se cunoaşte vestimentaţia.

 

Vezi si

„Fii bun, nu doar de Crăciun”, iar Iulius Mall te premiază!

La Iulius Mall Suceava ai parte de o întreagă experiență senzorială, în special în această …